2011 went so fast (Part 2)

Her kommer del 2 av det minnerike året 2011. 

 Juli:


Det var sommerferie, og jeg nøt det. Det var så mye sol som jeg ikke kan huske det har vært før. Jeg var mye ute å badet og solte meg. Litt i de første ukene var jeg på hytta på foten med familien min. Så var jeg i Gøteborg med Gina. Jeg hadde også min 16ende bursdag.


Jeg var også på sjøleir i Juli. Der var det masse koselige mennesker, og jeg har et minne for livet. Jeg hadde så mange bilder derifra at det var nesten umulig å velge ut noen, så jeg endte opp med gruppebildet. Vi gjorde så mye morsomt, som å kjøpre vannski, være på overattingstur på en holme (hvor jeg og noen fler sov under åpen himmel), vi hadde også mange konkurranser osv. Var i Oslo med mamma, Sara, Hilde og Johanna for å se på Operaen, shoppet litt også da. Så var jeg og Marie hamburgerlagere på en konsert på Hvaler. Da møtte vi både Karpe Diem og Bjørn Eidsvåg. Utrolig morro!

August: 


Jeg var så brun som jeg aldri har vært før. Var i Norge og Sverige i hele ferien i tillegg! Håper jeg blir så brun til sommeren også, det var digg. Var på håndballcup i Gøteborg. Cupen gikk ikke så bra, men turen var veldig bra. Hilste på Liseberg og spilte håndball og slike ting man gjør på cup. Så tok jeg bilder av Sara og Frida på åkeren. De ble utrolig fine, og jeg er kjempe fornøyd med dem enda. Jeg, Marie, Sara og Sanne var på tusenfryd. Og jeg tok Thunder Coaster for første gang. 

Så begynte jeg på Glemmen på Media og kommunikasjon. Klassen min var utrolig sjenerte i begynnelsen, og vi sa ingenting.

September: 


September kom, og klassen begynte å bli litt bedre kjent. Vi var en tur på merrapanna, hvor vi ble enda litt bedre kjent. Guttene lagde taco til oss, og vi prøvde å fiske. Det gikk ikke så bra. Så padlet vi kano, jeg hadde tenkt til å lære Ingrid, men det funket ikke så bra. Vi kjørte 100 meter i sikksakk uten for alle andre. Men kom først i mål da. Vi ble bedre kjent i stedet, jipppi! Ingrid, du er så herlig, er så glad vi har blitt så godt kjent! Nå har du også "kommet inn i bildet" som du sa.

Oktober: 


Jeg fikk dilla på sykkelseter da vi var på Vaterland for å ta bilder med klassen. Vi hadde foto, og jeg tok masse fine bilder!


Klassen ble enda bedre kjent. Jeg fant ut at jeg har den fineste og beste klassen i verden, og at de som går der ikke var rare og sjenerte, bare rare, sånn som meg! De er de beste menneskene. Vi lagde skrekkfilm i skogen i video, da fant jeg ut at jeg hadde lyst til å ha video i prosjekt til fordypning. Vi hadde også volleyballturnering med skolen, og klassen min kledde oss ut som punkere. 

November: 


Jeg og Ingrid gikk rundt i byen og lette etter duesaken til Ingrid som ble en stor suksess. Jeg fikk et veldig fint bilde av en klemmentin, også var Marie modell for meg til en skoleoppgave. 


Så tok vi klassebilde og vi kledde oss ut som oss selv - nerdene. Det var også mediafest denne måneden. Jeg og Ingrid kjøpte maske til annledningen, men endte opp uten. Nå er masken en fin pyntegjenstand på rommet mitt. Så lagde vi cowboyfilm i Video PTF. Gikk også fakkeltog med barnehagen til Ask. 

Desember:


Hadde så utrolig mange bilder fra desember. Var vanskelig å plukke ut noen. Vi har gjort mye morsomt på skolen og slikt.  Vi hadde på oss kule lab-frakker i naturfagen, men skjønte aldri hvorfor. Jeg, Kimberly, Erik og Håvard gikk santa lucia tog på lucia dagen. Vi hadde nissegrøtfest avsluttning på skolen, og var å tok noen bilder i studio. 


Atle Pettersen var på Torvbyen, og jeg, Ingrid, Katrine og Maria var å møtte han. Han skal gifte seg med Ingrid. Det kom så vidt litt snø som varte i noen dager, så var det borte igjen. Rakk å leke litt ute med pappa og Ask. Var også på mange cafebesøk, verdensspeilet stjelte mange penger fra meg. Var i noen bursdager og ble låst ute på trappa. Så var det endelig julaften, jeg fikk masse fine gaver, og i romjula kjøpte jeg meg Macbook pro! 

I dag er det nyttårsaften, og nå sitter jeg i kjolen min og venter på 3 søte herlige jenter, Ingrid, Katrine og Stine som skal komme til meg å feire den med meg i kveld. Jeg gleder meg masse!

Og bare for å understreke dette: jeg har hatt en flott 2011, blitt kjent med verdens herligste personer, og gleder meg til ett nytt år!Håper noen leste alt, haha, brukte lang tid på disse innleggene. 

Godt nytt år alle herlige mennesker!
 


  2 kommentarer på "2011 went so fast (Part 2)"

Postet av: ingrid
haha det ene bildet av deg var sykt fint ass!

Neida, ser ut som om du har hatt et fantastisk år! Håper det neste blir enda bedre :D
31.12.2011, 16:52
URL: http://www.ingridreigstad.blogg.no
Postet av: Kristin
Så ut som et herlig år! Lykke til i 2012 :)
01.01.2012, 14:51
URL: http://ksr96.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


Mitt navn er Marion. Jeg går første året på Media og kommunikasjon på Glemmen Vgs i Fredrikstad. Jeg liker å drive med video og fotografi. Så det er det jeg legger ut her på bloggen. Det er ikke lov å kopiere mine bilder uten tillatelse. <3

arkiv

 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotoserier
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits